AIROCIDE - PUHTAAN SISÄILMAN VALLANKUMOUS

Ilmanpuhdistimen avulla huolehdit sekä asiakkaiden sekä työntekijöiden terveydestä ja hyvinvoinnista, vaikutat sairauspoissaoloihin ja yleiseen työviihtyvyyteen!

Ilmanpuhdistin tuottaa puhdasta ja raikasta ilmaa eliminoimalla 99.9987% kaikista biologisista ja kemiallisista epäpuhtauksista NASA:n kehittämällä fotokatalyyttisellä hapetusteknologialla (PCO).

Turvallinen ja ympäristöystävällinen Airocide tuhoaa ilmaa puhdistaessa virukset, bakteerit, homeitiöt, siitepölyn, sienet sekä muut haitalliset pienhiukkaset että kaasut. Laite ei käytä eikä tuota, vaan eliminoi muiden lähteiden tuottamaa epäterveellistä otsonia ja pienentää kokonaisvaltaisesti sisäilman VOC-yhdisteitä.

Airocide on nopea asentaa joko seinään, kattoon tai mihin tahansa sopivaan paikkaan jalan avulla. AiroCide on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston FDA:n hyväksymä 2. luokan lääketieteellinen laite (Class 2 Medical Device): laitteella on ETL- ja CE- hyväksyntä.

AiroCide® on ilmanpuhdistusteknologia, joka toimii. Esitämme tämän väitteen, koska voimme. Olemme viettäneet yli vuosikymmenen testaamalla ja uudelleen testaamalla. Kliinisissä tutkimuksissa on todettu, että AiroCide® vähentää jopa 300 % ilmassa olevista mikrobeista; tämän lisäksi laite ei tuota otsonia ja tuhoaa jopa mykotoksiinit, jotka ovat 100 kertaa pienempiä kuin virukset.

Testeissä bakteerien ja homeiden määrä laski eri toimintaympäristöissä seuraavanlaisesti:

  • Leikkaussalit: -73% lähtötilanteesta
  • Toimistot: -72% lähtötilanteesta
  • Kotitaloudet: -75% lähtötilanteesta
  • Päiväkodit: -60% lähtötilanteesta
  • Hammaslääkäriasemat: -81% lähtötilanteesta
Lue lisätietoja tuotteen omilta kotisivuilta!